Hugo

De zomer cocktail uit Zuid Tirol

Deze verfrissende zomercocktail kent zijn oorsprong uit Zuid Tirol Oostenrijk en de Dolemieten Noord Italië, is licht alcoholisch en een echte dorstlesser. Vooral in de zomer geliefd op het terras. Een echte aperitief cocktail die ook uitstekend op een zwoele zomeravond gedronken wordt.

Hugo

lijn

Keukenspullen: office mesje, snijplank, barlepel, barmaatje, wijnglas 45cl, rietje, roerstaafje

Bereiding: Snijd de limoen in stukjes, rits het takje munt en voeg het samen met ice cubes in het wijnglas. Schenk de vlierbloesem siroop, prosecco en St. Pellegrino in het glas. Stirr (meng) met de barlepel. Serveer met een rietje en roerstaafje.

 

Virgin Hugo: Het recept is gelijk aan de Hugo cocktail alleen de prosecco wordt vervangen door alcoholvrije spumante.

20 ml vlierbloesem siroop

100 ml prosecco

20 ml st Pellegrino

3 stukjes limoen

1 takje verse munt blaadjes

3-5 ice cubes

wrapper

Ik ben voor mijn event op zoek naar:

WIL JE MEER WETEN OVER HET HUGO RECEPT?
Privacyoverzicht

Dankzij het gebruik van cookies kunnen wij u een optimaal presterende website garanderen. De cookie informatie wordt opgeslagen in uw browser en voert vanuit daar haar functies uit. Zo kunnen wij door middel van de cookies u herkennen bij een terugkerend bezoek aan onze website. Deze informatie geeft ons team waardevolle informatie over de meest maar ook de minst interessante en nuttige pagina’s op onze website. U kunt op elk gewenst moment de cookie instellingen aanpassen door tabbladen aan de linkerkant van uw browser te navigeren. Echter moeten noodzakelijke cookies te allen tijde worden ingeschakeld, zodat wij uw voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.