Hugo

De zomer cocktail uit Zuid Tirol

Deze verfrissende zomercocktail kent zijn oorsprong uit Zuid Tirol Oostenrijk en de Dolemieten Noord Italië, is licht alcoholisch en een echte dorstlesser. Vooral in de zomer geliefd op het terras. Een echte aperitief cocktail die ook uitstekend op een zwoele zomeravond gedronken wordt.

Hugo

lijn

Keukenspullen: office mesje, snijplank, barlepel, barmaatje, wijnglas 45cl, rietje, roerstaafje

Bereiding: Snijd de limoen in stukjes, rits het takje munt en voeg het samen met ice cubes in het wijnglas. Schenk de vlierbloesem siroop, prosecco en St. Pellegrino in het glas. Stirr (meng) met de barlepel. Serveer met een rietje en roerstaafje.

 

Virgin Hugo: Het recept is gelijk aan de Hugo cocktail alleen de prosecco wordt vervangen door alcoholvrije spumante.

20 ml vlierbloesem siroop

100 ml prosecco

20 ml st Pellegrino

3 stukjes limoen

1 takje verse munt blaadjes

3-5 ice cubes

wrapper

Ik ben voor mijn event op zoek naar:

WIL JE MEER WETEN OVER HET HUGO RECEPT?