Wees origineel en verras je vrienden eens met een echte scroppino. Ambachtelijk met de hand geslagen, succes verzekerd. Niemand vergeet zijn eerste scroppino. De signatuur cocktail van Scroppino Cub.
Keukenspullen: garde, bekken (beslag kom), ijslepel, flessenopener, schenkkan, champagne flûte, rietje
Bereiding:
Schep het ijs in de bekken en voeg de vodka toe.
Klop met de garde tot een glad geheel (yoghurt dikte).
Voeg de prosecco toe en spatel dat met de garde door het vodka-ijs mengsel.
Giet het over in de schenkkan en schenk het uit in een Champagne flûte.
Serveer de cocktail met een rietje.
Tip: voor een mooie scroppino klop je meestal een aantal cocktails tegelijk.
Virgin Scroppino: Vervang de vodka en prosecco door een alcoholvrije spumante.
Het geheim is eigenlijk zo simpel dat je het wel kunt raden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies die drankjes te gebruiken, die het beste bij elkaar passen. Kijk, je hebt bijvoorbeeld Wodka en Wodka. Twee keer dezelfde drank, maar toch allebei een iets andere receptuur en dat proef je. Zo geldt dat voor alle soorten drank en likeur. Dan heb je, bijvoorbeeld in geval van onze fameuze Scroppino, ook nog eens te maken met precieze verhoudingen en de manier van mixen.
Onze experts weten zo het beste uit elk recept te halen. Gewoon door kennis, ervaring en natuurlijk een beetje feeling. Dat maakt ons experts in wat we doen en dat proef je! Wil je ook cocktails waar je je gasten mee verrast? Schrijf je dan eens in voor één van onze workshops. Het zal je verbazen wat je daar allemaal opsteekt.